Osmany Laffita vyráží do světa s novým autem. Na silnic ho určitě nepřehlédnete!

Osmany Laffita 10

Autor: Lelková, stars24.cz

9. června 2018 11:04

Módní návrhář Osmany Laffita (53) se stal novou tváří značky pro zánovní vozy Mototechna. Z pobočky v Praze odjel s novým autem, které má na dveřích napsáno jeho jméno.

Laffita se tak připojil k dalším osobnostem jako je Veronika Žilková, Václav Vydra nebo fotbalista Patrik Schick. Všichni podporují značku AAA Auto. Návrhář kubánského původu se podpisem smlouvy se společností AURES Holdings stal jednou z tváří značky zánovních vozů Mototechna.

Osmany si převzal první ze dvou vozů, které bude užívat, a to je Škoda Kodiaq. Společnost se snaží o rozšíření svého komunikačního konceptu, ve kterém sází na známé české tváře. „Již nějaký čas využíváme známé osobnosti jako jeden z komunikačních nástrojů. Tento koncept se nám z dlouhodobého hlediska skutečně osvědčil. Velkým přínosem pro naši společnost bylo i zahájení spolupráce s první fotbalovou ligou, díky které jsme se přiblížili k fanouškům stále nejoblíbenějšího českého sportu,“ uvedla generální ředitelka AURES Holdings Karolína Topolová.

„Osmany je první z řady osobností, se kterými v krátkém čase uzavřeme partnerství. K Osmanymu mohu zatím jen nastínit, že se objeví například v našich videích na sociálních sítích, a to i ve spojení s dalšími osobnostmi, se kterými spolupracujeme,“ dodala Karolína Topolová.

Osmany Laffita má rád kvalitní auta, a tak ze spolupráce má velkou radost. „Mám rád automobily a díky spolupráci se značkou Mototechna si budu moci vyzkoušet různé typy automobilů, na což se těším snad úplně nejvíc.“ Komentuje návrhář.

Témata: Osmany Laffita auto Škoda Kodiaq