Kristýna Kociánová: Kdo je herečka, kvůli níž se údajně rozpadlo manželství Tomicové?

Kristýna Kociánová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. srpna 2022 14:11

Ačkoliv se k tomu zatím nikdo z nich oficiálně nevyjádřil, herečka Pavla Tomicová a její manžel Ondřej Malý už druhý den plní prakticky všechna společenská média. Důvodem má být jejich údajný rozvod, za kterým má těhotná Kristýna Kociánová.

Konec manželství po 19 letech, odchod herce Ondřeje Malého od Pavly Tomicové a rozvod. V souvislosti s populární českou herečkou se v posledních dnech nezmiňuje nic jiného, navzdory tomu, že se ani ona ani její muž k celé věci dosud oficiálně nevyjádřili a nic ze spekulací nepotvrdili

Dnes se navíc do popředí dostává i třetí jméno, a sice Kristýna Kociánová. Sedmatřicetiletá herečka z Nového Jičína je údajně těhotná, a podle médií čeká moderátorka a dabérka dítě právě s Malým.

"Rozchod zřejmě neproběhl v klidném duchu, za jeho zkázou je totiž druhá žena. A to herečka Kristýna Kociánová, která brzy porodí dítě Ondřeje Malého," píše například server extra.cz.

Ten také připomíná, že Kociánová nepatří mezi nejvýraznější tuzemské herečky a dlouhou dobu připomínala šedou myš. Přesto si zahrála například v Ordinaci, Krejzových nebo v Přístavu. 

Herečka se navíc Tomicovou dobře zná, obě si spolu totiž zahrály v seriálu Slunečná. Ani ona se však k celé věci a údajnému milostnému trojúhelníku dosud nevyjádřila.

Témata: Pavla Tomicová Kristýna Kociánová