Do televize míří další bizarnost. Jaromír Soukup a Agáta Hanychová dostanou vlastní reality show!

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. srpna 2022 20:41

Televizní magnát Jaromír Soukup je kromě jiné znám tím, že si řadu pořadů moderuje sám a po sobě si je také pojmenovává. Nepřekvapí proto, že ani další chystaný pořad ponese jeho jméno. Tentokrát ale přijde řada i na Agátu Hanychovou!

Týden podle Jaromíra Soukupa, Aréna Jaromíra Soukupa nebo Instinkty Jaromíra Soukupa. To jsou jen některé z plejády pořadů, které moderuje šéf televize Barrandov. Nyní přichází na scénu další, a nutno říct, že nejde o nijak velké překvapení.

Že se jeho současná partnerka Agáta Hanychová objeví na obrazovce jeho televize, o tom se spekulovalo už dávno. Podle magazínu Sedmička, který Soukupovi ostatně také patří, dokonce dostane vlastní pořad. A něm se objeví, jak jinak, než s Jaromírem Soukupem.

Reality show ponese bizarní název Agáta Jaromíra Soukupa a vysílat by se měla čtyřikrát týdně. Pořad přitom údajně nebude mít žádný scénář. Bude se natáčet živě a oba v něm budou kromě jiného odpovídat na dotazy diváků.

Takový formát ostatně není nijak překvapivý. Podobná videa Hanychová natáčí na své sociální sítě, a tak bylo jen otázkou času, kdy je Soukup přebere a udělá z nich svůj pořad ve své televizi.

Témata: Agáta Hanychová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)