Pavla Tomicová a Ondřej Malý: Kolik kvůli rozvodu zhubla?

Pavla Tomicová 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. srpna 2022 14:37

Jak už stars24.cz informoval, herečka Pavla Tomicová se po 19 letech údajně rozvádí. Spekuluje se, že právě to je ten důvod, kvůli kterému ztrácela na váze. A zhubla neuvěřitelné desítky kilogramů.

Po 19 letech manželství měl herečku opustit její manžel Ondřej Malý, a to už v prosinci loňského roku. Stát se tak mělo poté, co na manžele přišla v září minulého roku krize. 

Přitom ještě na filmovém festivalu v Karlových Varech před několika týdny tvrdila, že hubne. Podle svých slov už delší dobu, až v létě se to ale projevilo. Skutečně ale naběhla na dietu a cvičení?

Podle spekulací může za úbytkem váhy stát právě stres z rozvodu. Herečka totiž zhubla 35 kilogramů, což je poměrně hodně. Nikdy ale neprozradila, jaký na to má recept.

Není proto divu, že Tomicová byla na filmovém festivalu téměř k nepoznání. Ostatně právě ve Varech se začaly rodit spekulace, co se mezi herečkou a jejím manželem stalo.

Jako jedna z mála se tam totiž ukázala bez něj, což na událostech podobného formátu nebývá zvykem. Tomicová tvrdila, že její manžel dorazit nemohl, protože měl pracovní povinnosti, přitom tam přijela představit nový film, v němž má hlavní roli. 

Témata: Pavla Tomicová