Herečka Pavla Tomicová se po 19 letech údajně rozvádí!

Pavla Tomicová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. srpna 2022 9:26

Herečka Pavla Tomicová byla v posledních dnech vyzdvihována především za to, jak se jí daří zhubnout. Pravý důvod, díky kterému ztrácela na váze, je ale zřejmě mnohem horší, než se na první pohled mohlo zdát. Podle některých zdrojů jí totiž měl opustit manžel.

Herečku Pavlu Tomicovou zřejmě čeká rozvod. Tvrdí to server Blesk.cz s tím, že hvězda Vlastníků, Ulice, Slunečné či ZOO nedržela dietu, jak si původně mnozí mysleli, ale hubla kvůli psychickému stresu.

Po 19 letech manželství ji měl opustit herec Ondřej Malý, a to už v prosinci loňského roku. Stát se tak mělo poté, co na manžele přišla v září minulého roku krize. 

"Ondra od Pavly odešel. Pavla se k tomu nechce vůbec vyjadřovat, tak ji, prosím, respektujte, není na tom dobře," uvedl pro server jeden z členů hereččiny rodiny. Sama Tomicová se ale k věci nevyjádřila.

Naopak ještě ve Varech před několika týdny tvrdila, že hubne. "Začala jsem hubnout už dřív, ale je to vidět až teď v létě. Někdy od září to šlo pozvolna a pak rychleji," nechala se slyšet.

Podle serveru Extra.cz ale za hubnutím nestojí cvičení a dieta, což ostatně vysvětluje proč nikomu nesdělila detaily, ale právě rozvod. "Dostala životní ťafku... Stres, depky, nemohla jíst nebo pít," cituje server svůj zdroj.

Blesk v této souvislosti připomíná, že právě ve Varech se začaly rodit spekulace, co se mezi herečkou a jejím manželem stalo. Jako jedna z mála se tam totiž ukázala bez něj, což na událostech podobného formátu nebývá zvykem.

Tomicová tvrdila, že její manžel dorazit nemohl, protože měl pracovní povinnosti, přitom tam přijela představit nový film, v němž má hlavní roli. A u takových příležitostí partneři zpravidla nechybí.

Témata: Pavla Tomicová