Krásná ředitelka Miss Czech Republic ukázala své svůdné tělo!

Taťána Makarenko 7

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

9. června 2018 1:23

Taťána Makarenko (28) si užívala soustředění ve Spojených Arabských Emirátech a na instagram vkládala fotografie jak se patří.

Minulý týden proběhlo finále Miss České republiky. A my se nyní vrátíme k přípravám. Krásná Taťána Makarenko byla na týdenním soustředění s Miss Czech Republic ve spojených Arabských Emirátech. Pro finalistky soutěže nachystala různé aktivity a také stíhala vkládat své fotografie na instagram.

"My Best Week in 2018? Miss Czech Republic camp in UAE, Ras Al Khaimah. 3 složky se spojily a vzniklo něco nezapomenutelného. @doubletreemarjanisland je hotel, který má naprosto vše. Naprosto. Od krásných pokojů, přes výborné jídlo a pití v x restauracích, po krásnou pláž, vodní sporty, více bazénů. Prostě 5* hotel jak má být. @holidaymomentsuae se postaral o výlet do Dubaje a pomáhal s delegátkou po celou dubu zájezdu. Byla jsem nadšená, co vše jsme v Dubaji viděli a jak nám to krásně delegátka Bára vyprávěla ( taky si objednejte Báru od @holidaymomentsuae je skvělá ), další dny, kdy jsme jeli do písečných dun, navštívit beduínskou vesnici, Ramadánový stan, nejvyšší horu UAE Jebel Jais 1934 m.n.m. a sjeli #zipline, která je nejdelší na světě. Cca 3 km a jedete rychlostí 120-170 km/h. No to je zážitek. 5 z 10 finalistek si to zkusilo:)))). O tohle vše se postaral @visitrasalkhaimah turistická centrála. Děkuji všem. Zážitek na celý život a nejlépe strávený týden", napsala pod svojí poslední fotografii z této cesty.

Témata: Taťána Makarenko