Eva Burešová: PRVNÍ SLOVA po narození syna Tristana Williama!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. srpna 2022 10:01

Eva Burešová a Přemek Forejt se na začátku týdne dočkali prvního společného potomka, za hvězdný pár oznámil narození miminka známý kuchař. Známá herečka a zpěvačka se poprvé ozvala fanouškům až v sobotu.

Její instagramový příspěvek se točil kolem jména, které pro chlapce zvolili, tedy Tristan William. "Jeden z nejodvážnějších rytířů kulatého stolu Tristan a největší z dramatiků William, to jsou jména, která nosí náš syn a já věřím, že mu dají silný základ," připomněla Burešová.

"Každopádně jsem nějakou dobu teď nebyla pořádně na těch internetech, takže jsem se nedostala k tomu, jakou debatu u některých lidí Tristanovo jméno vyvolalo," pokračovala.

Herečka a zpěvačka zavzpomínala, že podobnou debatu vyvolalo i jméno jejího prvorozeného syna Nathana. "A za celých 5 let se mu nikdo nikdy nesmál. Já totiž neznám žádné lidi, kteří by se někomu smáli za jméno. To většinou totiž dělají jen dospěláci na internetu," poznamenala. 

K dalším okolnostem narození miminka zatím Burešová pomlčela. "Su šťastná máma a děsně pyšná! Všechno vám to povím, ale to bude dlouhý, takže až příště," dodala. 

Témata: Eva Burešová Přemek Forejt