České celebrity se vysmály Slováčkovi a Gelemové! Parodie jejich fotky zahltily sociální sítě!

Felix Slováček a jeho partnerka Lucie 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. června 2018 18:12

Češi jsou národ vtipálků! To se potvrdilo také v případě velmi bizarní fotografie hudebníka Felixe Spěváčka a jeho milenky Lucie Gelemová. Na internetu se ihned začaly objevovat její parodie!

Pětasedmdesátiletý Slováček se nechal spolu se svou o čtyřicet let mladší milenkou zvěčnit na dovolené v Řecku v plavkách, teniskách a ponožkách. Lucie mu přitom klečí u nonou v bikinách a s kytkou ve vlasech. A obdivně k němu vzhlíží.

Tuto fotografii jsem "organizovala" já a povedla se ?. Povedl se i Felixův narozeninový koncert?, který jsem ovšem ne(spolu)organizovala. Poděkování patří pořádající agentuře SVJ a především panu Zdenku Jansovi?. Zdravíme z Kréty? ??#felixslovacek #jeveskvěléformě #top #frajer #koncert #narozeniny #hybernia #organizace #agentura #kreta #krasa #moře #slunce #my #jenámspoludobře #luciegelemova #všejejinak #ahoj #

Příspěvek sdílený Lucie Gelemová (@luciegelemova), Čen 6, 2018 v 12:58 PDT

Fotka pobavila celý internet, ihned se vynořila spousta parodií. Za jednou z nich stojí například dvojice herců z Ulice Ondřej Havel (23) a Johan Mádr (23). „Dneska na Felixe. Kdo je větší samec?“ smějí se kluci.

Dneska na Felixe ? Kdo je větší samec? ?? @johanmadr VS @felixantoninslovacek #HOT

Příspěvek sdílený Ondrej Havel (@ondrejhavel), Čen 7, 2018 v 4:50 PDT

A zahanbit se nenechal ani komik Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy a jeho těhotná snoubenka Zuzana. Pár si ale vyměnil role.

O R I G I N Á L??? #strop #ceskystrop #original #bezkomentare #tyvole @nejkrasnejsimanagerka a @nejkrasnejsikluk ? #oniNamToCorli #omg #bulvar #tonedas #fenomen #felix #slovacek #gelemova #sandaly #ponozky #pecka #chlamemse #chorvatic #jednoutakhlenadovolene #spolu #pregnant #smile #crazy #best #zuzanka #unohou #kleci #love #laska #parodie

Příspěvek sdílený M I C H A L Kavalčík (@nejkrasnejsikluk), Čen 8, 2018 v 6:01 PDT

Zuzana s těhotenským bříškem v ponožkách a sandálech parodovala Slováčka, zatímco Michal na ni zbožně hleděl v plavkách a s kytkou ve vlastech.

Témata: Felix Slováček Lucie Gelemová Ruda z Ostravy sociální sítě