Jaromír Soukup jako český prezident? Tohle mělo zatím zůstat utajeno!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. června 2018 14:53

Moderátor a ředitel televize Barrandov Jaromír Soukup budí vášně napříč českým internetem. Provokuje především svými pořady, v nichž se více než do moderátorské role staví do pozice názorového oponenta pozvaných hostů. Co za tím vším ale stojí

Jaromír Soukup rozdělil českou společnost na dva tábory. Jeden tvrdí, že se konečně objevil moderátor, který dokáže s politiky jednat na rovinu a hrabat se v kauzách, na které si málokdo troufá.

Druhý tábor pozoruje a upozorňuje na Soukupovu nevyváženost, zaujatost a směr, kterým se jeho pořady ubírají. Neváhá útočit na ty, s jejichž názory není ztotožněn, a bez skrupulí se je snaží veřejně zesměšnit. Bez obalu a mnohdy úspěšněji mu to potom tací vrací.

Ač by ale měl být moderátor nestranný, Soukup se netají svým obdivem k Miloši Zemanovi, stávající hlavě státu. A není vyloučeno, že nepůjde v budoucnu v jeho stopách. Alespoň to si myslí expředseda ČSSD A bývalý premiér Jiří Paroubek.

Ten v internetovém pořadu Xtv nejprve zkritizoval stávající členy ČSSD za to, že nepobrali mnoho zkušenosti v oblasti rétoriky. Pak prozradil, že sice Miloše Zemana volil, měl by ale podle něj ubrat.

Následně se debata stočila právě k Soukupovi a jeho pořadu, kde byl moderátor vůči Paroubkovi opět zaujatý a kritický. Paroubek si to vysvětluje tím, že jde o zbohatlíka, který chce do politiky.

"Já jsem to neviděl, ale myslím si, že Soukup balancuje. Někdo mu asi nakukal, že může být prezident republiky, a vede sám sobě permanentní volební kampaň. Je komentátorem, šéfem, je to trapné. Nesleduji jeho bulvární pořady a jak jsem slyšel od svých přátel, o nic jsem nepřišel. myslím si, že to vůbec lidé moc nesledují," domnívá se Paroubek.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)