Zrazená a zklamaná Patrasová? Tohle už Slováček vážně přehnal!

Dagmar Patrasová 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. června 2018 14:03

Herečka Dáda Patrasová to má v poslední době těžké. Její manžel Felix Slováček se veřejně ukazuje se svou milenkou Lucií Gelemovou. Slováček ji dokonce vzal do Řecka, tedy na místo, kam předtím jezdil spolu s Patrasovou. Herečka se netají tím, že má o svého manžela obavy!

Minulý týden známý hudebník oslavil své 75. narozeniny. Na oslavě ale – k překvapení mnoha lidí - chyběla jeho žena Dáda. „Neřekl mi o té události vůbec nic,“ přiznala pro Expres.cz herečka, která má za to, že je to právě kvůli Gelemové.

Teď navíc Felix vzal svou milenku do Řecka, kam předtím jezdil s Patrasovou. „Byla to taková naše tradice,“ posteskla si Dáda s tím, že tam jezdili s partou dobrých kamarádů. Už loni ale místo ní vzal Slováček právě Gelemovou. 

„Je mi to samozřejmě nepříjemné a našim společným přátelům je to také velice nepříjemné, protože nevědí, co mají dělat, když ji přivede. Jak se mají zachovat? Co mu mají říct? Je to zkrátka těžká situace. Já samozřejmě tam, kde jsou oni, nejdu,“ vysvětluje herečka.

Sama se prý akcím, kde se Gelemová objevuje po boku Slováčka raději vyhýbá. „Já jsem se vždy zachovala rozumně, a když jsem věděla, že Felix jde někam s ní, zůstala jsem doma. Nepřijde mi to vhodné. Jak pro nás všechny, tak pro zúčastněné,“ dodala Patrasová.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Lucie Gelemová