Václav Kopta: S Vrbickou tvoří pár už téměř 40 let, na jedné věci se však neshodnou!

Simona Vrbická a Václav Kopta 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. srpna 2022 8:37

Václav Kopta má štěstí na jednu velkou životní lásku, kterou je herecká kolegyně Simona Vrbická. Spolu jsou už téměř čtyři desítky let, na jedné věci se ale neshodnou. Kdy mezi nimi přeskočila jiskra?

Některá šoubyznysová manželství vydrží navěky, jiná mají krátkého trvání. Václav Kopta a Simona Vrbická spadají do první zmiňované skupiny, jsou spolu už téměř 40 let. Čtyři společné dekády to budou příští rok.

Manželé se poznali při studiu na konzervatoři, o mnoho let později se jim na přelomu tisíciletí narodily dvě dcery Františka a Jana. V talk show 7 pádů Honzy Dědka přitom oba popsali okamžik, kdy přeskočila jiskra, poněkud odlišně.

Vrbická tvrdí, že ji spolužačka pozvala k němu domů na stolní tenis. "Dali jsme se dohromady tak, že jsme spolu hráli ping-pong a báli jsme se dívat do očí," nechala se slyšet. Její muž však nesouhlasil, zmínil se o ránu po dost divokém večírku, kterým prý ona moc neholdovala.

"Oknem svítilo ranní slunce na Žižkově. Jí zářily blond vlasy a vypadala jako anděl. Když viděla ty moje ostatky, podívala se na mě a zeptala se: Ahoj Vašku, nechtěl by sis zahrát pexeso? Tam já jsem pochopil, že jsi světlo na konci tunelu," uvedl Kopta.

Témata: Václav Kopta