Eva Burešová porodila a dočkala se gratulace i od fastfoodu!

Eva Burešová a Přemek Forejt 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. srpna 2022 21:31

Jak už stars24.cz informoval, Eva Burešová a Přemek Forejt se radují ze společného potomka, kterému dali jméno Tristan William. Oba se dočkali řady gratulací, a to nejen od rodiny a dalších celebrit!

O narození potomka informoval v pondělí večer prostřednictvím sociálních sítí Forejt, který rovněž prozradil, že miminko se jmenuje Tristan William. 

"Tak drobná, přitom tak silná a statečná. Jsem na tebe tak pyšný jak jsi to celé zvládla. Jsem šťastný za to co společně máme. Trojka už je na světě a už se nemůžeme dočkat až budeme všichni spolu. Miluji vás rodinko moje," napsal na Instagramu, kde se okamžitě zvedla vlna gratulací.

"Velká gratulace oběma," napsala například herečka Patricie Pagáčová. "Gratulace," přidala se Ewa Farna. "Jen to nejlepší všem 5," uvedla Jitka Boho.

S gratulacemi se přidala i Marta Jandová, Dominika Myslivcová, Alice Bendová, Veronika Arichteva, Matěj Ruppert, Tereza Brodská, Iva Kubelková Ornela Koktová, Honza musil a mnoho dalších celebrit.

Nechyběla ani gratulace od fastfoodového řetězce McDonald's. "Milá Evo, milý Přemku, gratulujeme vám. Přejeme celé rodině hlavně hodně zdraví," napsal. Ačkoliv firmy běžně k narození potomka přání nezasílají, v tomto případě nejde o nic až tak překvapivého. Forejt totiž s řetězcem už nějakou dobu spolupracuje.

Témata: Eva Burešová Jindřich Forejt