Erika Stárková prozradila jméno dcery a promluvila o domácím porodu!

Erika Stárková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. srpna 2022 14:57

Na samém začátku letošního roku vyšlo najevo, že Erika Stárková, kterou proslavil televizní seriál Most!, se stala maminkou. Až po více než půl roce se o změnách ve svém osobním životě rozhodla promluvit.

Stárková v povídání s deníkem Právo prozradila, že jí a jejímu peruánskému partnerovi se dcera narodila již v prosinci. Holčička, které dali jméno Alma, přišla na svět v domácím prostředí.

Pro herečku šlo podle jejích slov o jasnou volbu. "Doktorů si vážím, mnohokrát mi v životě pomohli, ale myslím, že o porodu by měla rozhodovat žena, sama dokáže vycítit, co je správné," vysvětlila svůj postoj. 

Po celou dobu s ní byla dula, porod trval několik hodin a naštěstí proběhl přirozeně. Někdejší účastnice Tváře přiznala, že v případě komplikací byli připraveni jet do porodnice.

"Je důležité mít v sobě ohledně porodu pokoru a dobře se informovat o všech možnostech. Sbírala jsem zkušenosti a připravovala se na všechny varianty. Uvědomuji si, že jsem měla štěstí, a rozhodně porody v nemocnicích nezatracuju," dodala Stárková. 

Témata: Erika Stárková