Basiková prozradila, co stojí za krachem manželství! Je to síla!

Basiková, Bára

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. června 2018 12:13 | Aktualizováno: 11. června 2018 2:23

Manželství Báry Basikové a Petra Poláka se rozpadlo. Není to žádným překvapením, krize mezi oběma manžely trvala už více než rok. Co se ale stalo?

Zpěvačka Basiková a její manžel Polák spolu už nějakou dobu nesdíleli jednu domácnost. Petr si pronajal byt a od Báry a syna Theodora odešel.

Spekulace o konci vztahu probíhaly už více než rok, zpěvačka ale jakékoliv problémy popírala. Tvrdila, že je vše v pořádku a že je šťastná.

Jak se nakonec ukázalo, realita byla odlišná. Petr si pronajal byt a odstěhoval se. A nyní Basiková přiznala, že možná konec vztahu sama přivolala.

"Petr to nerad slyšel, připadalo mu, že ten konec nějakým způsobem přivolávám. Nemyslela jsem to zle, ale asi jsem to fakt neměla říkat," prozradila magazínu Téma.

Posteskla si, že tím jejich vztah zřejmě sama znehodnotila. "Říkala jsem to proto, že už jsem měla dva rozvody za sebou, ten druhý byl velmi bolestivý a nepříjemný, stál mě hodně psychických sil," dodala.

Podle svých slov se proto bála jít do dalšího vztahu. Možná byl ale ten strach tak vysoký, že ji o ten další vztah nyní připravil.

Témata: Bára Basiková