Youtuber FattyPillow slaví své třetí kulaté jubileum: Má vše na co si vzpomene, ale i tak má problémy!

Fatty Pillow (streamer) 3

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

15. srpna 2022 19:34

Známý youtuber a streamer FattyPilow slaví 30. narozeniny, za svůj život toho stihl už hodně. Během několika let si vytvořil velikou komunitu fanoušků ze streamů, kde všechny bavil, má pěknou přítelkyni, a také během pár let zhubnul nějaká ta kila.

I přes tohle všechno má youtuber a streamer, vlastním jménem Karel Sivák,  ve svém životě starosti. Na svém Youtube se nedávno svěřil svým fanouškům, že žije ve strachu. 

Natočil video s vysvětlením co teď každý den prožívá a co mu dělá veliké starosti. „Chci na začátek říct, že nic z toho, co se mi děje, nemá nic společného s tím, jestli mám nějaký auto, úžasnou přítelkyni, což prostě mám. A nic okolního nemá vliv na to, co se mi v životě děje. Mně se to děje tady, ne okolo, ale v mý hlavě jede každou sekundu tisíc negativních myšlenek strachu, obav, beznaděje…,“ řekl Fatty ve videu.

Dále ve videu prozradil, že už na tom začíná pracovat, vyhledal odbornou pomoc a ubezpečil všechny fanoušky, kteří mají podobný problém, že v tom nejsou sami a vše se dá zvládnout. 

Fatty se už jednou předvedl, že má silnou osobnost, když začal bojovat se svojí nadváhou, kterou se i zčásti na internetu proslavil. Bylo pro něho těžké se překonat, ale povedlo se a změna k lepšímu je na něm hodně vidět.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený FattyPillow (@fattypilloww)

Témata: Fatty Pillow (streamer)