Hana Mašlíková ukázala vysportovanou figuru: Vzkaz všem haterům!

Hana Mašlíková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. srpna 2022 14:18

Hana Mašlíková před časem leckoho překvapila, když se vrhla na posilování opravdu ve velkém, aby se mohla zúčastnit soutěžní přehlídky. Mnozí lidé dávali najevo nesouhlas hodně ostře. Co jim teď vzkázala?

Mašlíková se před časem velmi dobře prezentovala na kulturistické soutěži a z tréninku na ni těží dodnes. V těchto dnech zveřejnila na instagramu profesionální fotografii a při té příležitosti zavzpomínala na reakce některých zástupců veřejnosti.

Modelka připomněla, že na začátku přípravy i v jejím průběhu jí chodili hejty ohledně jejího těla. Lidé ji označovali za "chlapa" či "transku", používali velmi hnusná přídavná jména. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Hana Reinders (@hanamaslikova)

Sympatická blondýnka dala najevo, jak je ráda, že všem tlakům odolala a soutěže se zúčastnila. Výsledek byl navíc hodně dobrý.

"Žádný z těchto hnusných komentářů nebo zpráv a nevyžádaných názorů mě neodradil od mého snu. Ani jednou jsem nezapochybovala o své cestě. Jděte si za svými sny, i kdyby proti vám stál celý svět. Jsou to vaše sny, jen vaše," vzkázala Mašlíková.

Témata: Hana Reinders Mašlíková