Barbora Mottlová slavila narozeniny: Bez kapky alkoholu a s tělem bohyně!

Barbora Mottlová slavila narozeniny. 4

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

9. srpna 2022 17:47

Herečka a modelka, která svou vizáží bez problémů strčí do kapsy o 15 let mladší kolegyně, oslavila 36. narozeniny. Spolu s partou nejbližších kamarádek vyrazila Barbora Mottlová na soukromou plavbu po Vltavě a opět ukázala, že to umí pořádně roztočit i bez kapky alkoholu.

Bára se o své tělo poctivě stará, dbá na zdravou stravu a pravidelná péče se jí vyplácí.  Když Mottlová na oslavu oblékla outfit, jenž fantazii už moc prostoru nedával, její aktuální věk by hádal málokdo. Bílé šatičky v prádlovém stylu zakrývaly opravdu jen to nejnutnější a odhalily tak dokonale vypracovanou postavu.

I když byla party komorní a jediný muž na palubě byl kapitán Lukáš, dámy se rozhodně nenudily. “Já říkám, že slavit se má všechno! A výjimkou není ani můj třicátý šestý rok. Tentokrát jsem uspořádala komorní oslavu pro svoje nejbližší holky. Na Vltavě jsme ale způsobily docela humbuk. Když jsme se plavily kolem nuda pláže, měla jsem na party dokonce i striptýz,“ smála se Mottlová, že se jí nakonec naskytl výhled, jaký opravdu nečekala.

Mezi své nejbližší holky Bára řadí i reportérku Blážu z hudební TV Óčko, nebo herečku Lucii Vojtovou, které na této komorní party na lodi Explorer samozřejmě nemohly chybět.  Pro zahnání hladu zvolila Mottlová catering od společnosti The Pub a stylové dortíčky z cukrárny IPPA Café.

Témata: Barbora Mottlová