Další děti? Matka paterčat otevřeně promluvila o drsném zákroku

Alexandra Kiňová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. června 2018 12:48

Alexandra Kiňová vstoupila do podvědomí veřejnosti jako matka paterčta. Bezesporu jde o největší událost, která se jí v životě přihodila, a jen málokdo by věřil, že od jejich narození uplynulo už dlouhých pět let. Co má v plánu nyní?

Matka paterčat má s jejich otcem Antonínem Krosčenem jasný plán. Chystají svatbu. "Já ten papír mít nemusím, ale jednou Krosčenová nejspíš budu. Jednou, až bude větší klid. Zatím se všechno točí kolem dětí, pořád je to dost divoký," tvrdí Alexandra. 

Další děti už ale rozhodně neplánují. "To se nemůže stát. Hned po šestinedělí jsem požádala o sterilizaci. Nešlo by to už ze zdravotních důvodů a nemohla jsem nic nechat náhodě," přiznala Alexandra Kiňová v magazínu MfD.

Nutno dodat, že i pět dětí dokáže rodinu finančně velmi zatížit. Například v zimě měli rodiče co dělat, u jednoho nemocného dítěte totiž rozhodně nezůstali. Veškeré zásoby léků na vyčerpali a požádali veřejnost o pomoc v podobě léků, ale i jiných potřebných věcí.

V seznamu potřebných věcí tak šlo nalézt nejrůznější kapky na rýmu a kašel, prášky na snížení teploty, ale třeba i drogérii nebo elektronické ořezávátko na pastelky. „Lékárnička během zimy vydala takřka všechny zásoby léků a sirupů – zejména na rýmu a kašel. Pokud se rozhodnete nám pomoci, velmi uvítáme, pokud nám ji pomůžete alespoň něčím z níže uvedeného naplnit,“ žádali rodiče.

Témata: dětské Děti Alexandra Kiňová