Patrasová šokuje! Psychické vydírání a dvě osobnosti? Co se děje mezi ním a Slováčkem?

Dagmar Patrasová 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. června 2018 9:59

Felix Slováček nedávno oslavoval 75. narozeniny, na akci ale chyběla jeho manželka Dáda Patrasová. Teď konečně prozradila, proč. A popsala také, jak to mezi nimi skutečně je.

Vzhledem k tomu, že párty se odehrávala v režii Slováčkovy milenky Lucie Gelemové, to asi nebylo až takové překvapení. Na seznam pozvaných hostů Dádu Gelemová nenapsala a nepozval ji ani její manžel. 

To ostatně potvrdila i sama Dáda. "Nebyla jsem tam, protože si to Felix zřejmě nepřál. Neřekl mi o té události vůbec nic, ale já o tom samozřejmě věděla z naší kanceláře, kde se to hodně řešilo," řekla serveru Express.

Proč nedostala žádnou pozvánku je podle ní jasné, stojí za tím prý právě Gelemová. "Tak to si myslím stoprocentně," je přesvědčena.

To se ale Patrasové vůbec nelíbilo! Čtyři dny měla vypnutý telefon a její rodina už se o ni začala bát! Herečce se nikdo nemohl dovolat už od pondělí a zprávy o ní tak neměly ani její děti. 

"Jen jsem si vypnula telefon, protože bych se jinak zbláznila z nekonečných dotazů, zda jdu, nebo nejdu na oslavu Felixe, a co na to říkám. Jsem také jenom člověk, mám ráda své soukromí a klid, takže si myslím, že není nic špatného na tom, když si vypnu telefon," vysvětlila Dáda.

Prozradila také, jak se k ní Slováček chová. "Když je doma, chová se ke mně velmi slušně, dalo by se říct i hezky. Nedávno například pracoval na zahradě, pomáhal mi. On sice tvrdí, že do našeho domu jezdí jen do kanceláře, ale není to pravda," uvedla na pravou míru.

Tvrdí, že se Slováčkovo chování mění podle toho, s kým zrovna je, a pokud za ním nestojí Gelemová, nemá s Dádou sebemenší problém. "Nikdy takový nebyl. Ale prý ho psychicky vydírá," uvedla směrem ke Gelemové.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Lucie Gelemová