Jiří Krampol promluvil o své nové přítelkyni!

Jiří Krampol a Zuzana Bubílková vyrazili do Tuniska. 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. července 2022 9:15

Moderátor a dabér Jiří Krampol se rozpovídal o tom, jak se mu aktuálně daří. Prozradil, v jaké fázi je dokument o jeho životě, i jak to má se svou přítelkyní!

Podle moderátora je dokumentární film s názvem Jiří Krampol - Život je sranda už hotový. "Lidé, kteří to už viděli, se smáli a líbilo se jim to. Bylo strašně těžké ten film natočit, protože to je vždycky otázka peněz. Nicméně si myslím, že režisér Zdeněk Kovář, který to dělal, je nesmírně talentovaný člověk," svěřil se pro magazín Sedmička moderátor.

Dodal, že jde o hraný dokument, který má sto osmnáct minut, a objeví se v něm například i Jiří Suchý nebo zápasník Karlos Vémola, kterému dělal Krampol na svatbě "oddávajícího".

Krampol také prozradil, že jeho vztah s mladší přítelkyní nadále trvá. "Ano, jsme pořád spolu. Nicméně o tom nemluvím, protože ona je zásadně proti tomu. Bojí se toho. Ví, co média udělala s mou nebožkou ženou. To bylo peklo a ona z toho má panickou hrůzu, takže nechce být vůbec nikde medializovaná," vysvětlil.

Dodal ale, že je velice šťastný. Dokonce si založil i Instagram, dodává ale, že je diletant na technické věci. "Já to nikdy nechtěl, protože tomu nerozumím. Ale kamarádi mi poradili, že bych ten Instagram měl mít, tak jsem si ho založil. Ale moc se tomu nevěnuju," prozradil.

Témata: Jiří Krampol