Expartner Bagárové dostal stopku! Makhmud Muradov nesmí do Česka!

Monika Bagárová s partnerem a dcerou. 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. července 2022 17:29

Bývalý partner zpěvačky Moniky Bagárové a MMA zápasník Makhmud Muradov přišel o vízum. Proč mu ho Česká republika odebrala podle svých slov ale neví.

"Zrušili mi víza do Evropy. Prý jsem nebezpečný pro Českou republiku a pro veřejnost. Nevím proč, ani nevím z jakých důvodů," řekl serveru extra.cz zápasník.

Podle jeho slov na papíry čekal dlouhé roky. "Asi šest nebo sedm let čekám. Nejdříve na schválení přechodného pobytu, teď na trvalý pobyt. I když mám dceru, tak mi nyní nakonec vízum zrušili," dodal.

Byl proto nucen opustit Prahu a spolu s ní jak své kamarády, tak i dceru Ruminku. Z pochopitelných důvodů se nyní nemohou vídat, což ale hodlá zápasník řešit.

"Budu si opět žádat o české vízum," uvedl s tím, že nyní čeká na soud a doufá, že bude moci opět přiletět do České republiky. Česko totiž podle svých slov bere jako druhý domov.

Bagárová na začátku měsíce potvrdila, že se s Muradovem rozešla podruhé a podle všeho už definitivně. K odloučení mělo dojít o Vánocích a důvodů k rozchodu tehdy bylo podle někdejší účastnice a porotkyně SuperStar více.

Témata: Makhmud Muradov Monika Bagárová