Těhotná Burešová slavila s bříškem a v plavkách: Velká jízda pokračuje!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. července 2022 10:40

Mezi slavné oslavence uplynulého týdne patřila Eva Burešová, která v pátek oslavila devětadvacáté narozeniny. Záplavu gratulací od příznivců samozřejmě nemohla nechat bez reakce.

Burešovou čeká v dalším roce života jedna zásadní událost, na svět totiž přivede druhého potomka. Připomněla to ostatně doprovodným snímkem, na němž drží v ruce fotografii, na které těhotná pózuje v plavkách.

"Začínám nový rok. Rok 29! Tento byl velká jízda," svěřila se herečka a zpěvačka na instagramu a připojila výčet toho, co se jí během uplynulých dvanácti měsíců podařilo.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Mimo jiné se umístila na třetím místě ve Slavíkovi a dostala velkou a zatím stále tajnou muzikálovou roli. Připomněla také nové písně či řadu koncertů, které absolvovala. 

Pochopitelně nemohla opomenout životního partnera, kuchaře Přemka Forejta. "Pořídili jsme si s mužem, kterého celým srdcem miluji, domov, pejska a ten nahoře nám ke všemu ještě poslal do cesty ten dárek největší," napsala.

Víc už si Burešová podle svých slov přát nemůže. "Chci jen spoustu nádherných duší ve svém životě. A ať jsou všechny šťastné," dodala a poděkovala fanouškům za přání k narozeninám. 

Témata: Eva Burešová