Připoutaná v blázinci? Česká miss promluvila o nejhorším zážitku v životě!

Zuzana Jandová 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. června 2018 19:43

Miss České republiky 2008 Zuzana Jandová promluvila o zážitku, který prožila v psychiatrické léčebně. Tvrdí, že takovou zkušenost už z hlavy nikdy nevymaže.

Nejkrásnější dívka Česka z roku 2008 Zuzana Jandová se před několika lety ocitla v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Některé verze tvrdí, že se tam dostala proto, že se složila z pracovního tlaku, jiné uvádí, že se léčila z panických ataků nebo že to bylo kvůli omamným látkám. Tak či tak si zde prošla peklem.

Alespoň tak to popisuje sama modelka na Instagramu. "Když jsem ležela zavřená na 27 za mřížema a připoutaná řemeny za nohy a ruce k posteli (přestože jsem přesvědčena, že jsem tam neměla co dělat), bylo to strašné. Nejhorší zážitek v životě," napsala.

"Nepomohly by mi ani miliony na účtě, ani známí všude možně a ani nikdo a nic z té hrůzy. Ten zážitek prostě nic nevymaže. Jestli stále někdo tvrdí, že prachy jsou to nejdůležitější v životě a touto zásadou se řídí, je mi ho upřímně a z celého srdce líto a nerozuměla bych si s ním (bohužel jsem s takovým mužem taky žila a byla to katastrofa)," dodala.

Sama tvrdí, že by se takoví lidé měli vzpamatovat. "Kéž bych tak mohla nějak pomoct lidem s prapodivně nastavenýma prioritama prozřít... I když za dobrotu na žebrotu taky velmi dobře znám. Krásný den vám všem," uzavřela drsnou zpověď modelka.

Témata: Zuzana Jandová