S Jágrem to není žádný med? Hokejistova Dominika promluvila o psychických potížích!

Dominika Branišová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. července 2022 12:02

Po boku Jaromíra Jágra už se vystřídala řada partnerek, k oltáři ho zatím žádná nedostala. Nynější přítelkyní slavného hokejisty je Dominika Branišová, která se rozepsala o psychických problémech.

Branišová se prý minulý týden dostala do momentu, kdy její rozhodnutí přestala dávat smysl. "V úterý jsem nešla do práce, neodepisovala na emaily, telefon dala do letového režimu, na zprávy na Whatsappu jsem nereagovala a zrušila všechny plány až do konce týdne," popsala.

Podle svých slov pět dní jen spala, nezdravě jedla a koukala na Facebook. V neděli si konečně dokázala říct, že to takhle dál nejde.

"Mám pracovní povinnosti, které už nelze dále odkládat, zprávy na které musím odepsat a venku je hezké počasí, takže je škoda sedět doma. Šla jsem se projít, potom lekce jógy a den zakončila zdravou večeří. Dnes se konečně opět cítím plná energie a s chutí do života," napsala v pondělí.

Do podobného se stavu se dostává jednou či dvakrát za rok. "Ale vím, že jsou lidé, kteří s tím bojují mnohem častěji, ale mají strach o tom mluvit. Když o tomto problému začnete mluvit, možná budete překvapeni, kolik lidí z Vašeho okolí je na tom stejně," dodala Branišová. 

Témata: Dominika Branišová Jaromír Jágr