Slavná česká raperka spáchala sebevraždu! Drsné odhalení

Zuzana K. alias Sju Kjut

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. června 2018 12:15

Brněnská rapperka Zuzana K., která vystupovala pod uměleckým jménem Sju Kjut, před několika dny spáchala sebevraždu skokem ze čtvrtého patra brněnského obchodního domu Letmo. Nyní se zjistilo, proč to dívka, která se proslavila peprným videem z pražského nočního klubu, udělala.

Zuzana se snažila proslavit jako rapperka, mnohem více jí ale do podvědomí veřejnosti zapsalo video z jednoho pražského nočního klubu. V něm zřejmě pod vlivem omamných látek zoufale žadonila o intimní chvíle se svým kamarádem Vaškem. Video se stalo hitem sociálních sítí, dvacetiletou dívku ale nerozházelo.

Sama totiž měla zkušenosti nejen s temným životem v barech, ale i s alkoholem a drogami. Ani to ale nebyl důvod, díky kterému si vzala život. Tím byla údajně rakovina.

Podle informací extra.cz se totiž k zoufalému činu uchýlila poté, co jí diagnostikovali vážnou nemoc. "Úplně ji to zdrtilo. Našli jí rakovinu v posledním stadiu. Řekli jí, že má před sebou pár posledních měsíců,“ svěřila se serveru její kamarádka.

Rozhodla se proto skočit ze čtvrtého patra obchodního domu Letmo. Na místo okamžitě přijela záchranná služba a dívku odvezla do Fakultní nemocnice v brněnských Bohunicích, zraněním ale nakonec podlehla. "Všude bylo ohromné množství krve, policisté museli místo, kam dopadla, ohradit stěnami,“ řekl serveru svědek události.

Podle Vaška, který se díky videu stal nedobrovolnou hvězdou sociálních sítí, byla přitom před pár týdny ještě v pohodě. Ve velkém ale prý jela na drogách.

"Brala úplně vše a hlavně třeba i najednou. Kolikrát si za večer vzala tak velké množství, že by to stačilo třeba i pro pět lidí na celou noc,“ řekl serveru Express.

"I když si nic nedala, tak byla stejně úplně mimo a někdy se i na dvě tři hodiny zavřela v koupelně a smála se zde sama sobě. Často také trpěla úzkostí a nikdo na ni nesměl promluvit," dodal.

Věděl, že byla nemocná, co jí bylo ale netušil. "Vůbec o tom nemluvila, ale byla už tak rok a půl ostříhaná dohola a nosila stále paruky. Většinou ani nevěděla, že má paruku na hlavě. Já jsem si toho, že je holohlavá, všiml až u ní v koupelně, kdy si sundala zničehonic paruku,“ podotknul.

Témata: Zuzana K. alias Sju Kjut sebevražda