Markéta Vondroušová se se vdala! FOTO novomanželů!

Markéta Vondroušová si vzala svého dlouholetého přítele Štěpána Šimka 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. července 2022 16:36 | Aktualizováno: 17. července 2022 21:34

Tenistka Markéta Vondroušová se vdala! V sobotu si vzala svého dlouholetého přítele Štěpána Šimka.

Třiadvacetiletá tenistka, finalistka Roland Garros z roku 2019, se v sobotu v zahradách hotelu Chateau Mcely vdala. Za manžela si vzala Štěpána Šimka, se kterým už několik let tvoří stabilní pár.

Zásnuby proběhly už v roce 2019, krátce poté, co Vondroušové držel celý národ palce ve finále olympijského turnaje. Příznivci jí pak přichystali krásné přivítání v Česku, to nejhezčí si ale připravil ten největší fanoušek.

Její partner Štěpán tehdy vytáhl prstýnek a požádal svou slavnou přítelkyni o ruku. Stříbrná medailistka z olympijských her řekla ano a v sobotu to zopakovala před oltářem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marketa (@marketavondrousova)

Sérii několika fotografií, které můžete vidět v galerii, zveřejnila tenistka na instagramu s popiskem "Šimkovi 16. 7. 2022". Dočkala se celé řady gratulací od svých kolegyň, nejen z Česka, ale i zahraničních tenistek.

Tenistka původem ze Sokolova se v květnu podrobila operaci zápěstí a na kurtech se od té doby neobjevila. Naposledy si zahrála v dubnu ve Stuttgartu. Měla tedy dostatek času na plánování svatby.

Témata: Markéta Vondroušová