Jaromír Soukup udělal něco, co ještě žádný chlap ne, tvrdí Žilková!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. července 2022 15:48

Jaromír Soukup očividně uchvátil nejen Agátu Hanychovou, ale i její maminku Veroniku Žilkovou. Ta totiž prozradila, že udělal něco, ci ještě žádný modelčin chlap ne.

Žilková o vztazích své dcery Agáty Hanychové nikdy příliš lichotivě nehovořila. Tentokrát ale úplně otočila a majitele televize Barrandov dokonce pochválila!

"Nebudu komentovat Agátu, ale z pana Soukupa jsem unesená. Třeba už jen to, že po nás všech umyl nádobí. Já jsem to ještě u žádného svého manžela nezažila. Nikdy žádný chlap u mě nebo u Agáty nádobí nemyl," řekla Blesku.

Dodala, že Soukup dobré srdíčko a na rozdíl od ostatních Agátu asi nevyužívá. "Nemá zapotřebí, aby na ní mediálně profitoval. Vlastně jim strašně držím palce, oba jsou extravagantní, nekonvenční a oba dva jsou takoví pankáči, což miluju," dodala.

Soukup Hanychovou k mediálnímu zviditelnění využívat nemusí, sám je na obrazovkách své televize prakticky pořád, často s velmi kontroverzními názory.

Ostatně o tom ví svoje právě i Žilková. V jednom ze svých pořadů totiž Soukup rozebíral její rozvod s hercem a diplomatem Martinem Stropnickým a jí dokonce doporučil odbornou pomoc.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Veronika Žilková