"Felix není normální, ty sv*ně si nedají pokoj." Josef Rychtář údajně kontaktoval Dádu Patrasovou!

Dagmar Patrasová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. července 2022 11:51

Dagmar Patrasová to po své poslední autonehodě nemá lehké. Náladu jí zřejmě ani nezvedají nevyžádané rady, kterých se jí údajně v poslední době dostává od Josefa Rychtáře.

Podle magazínu Sedmička Patrasovou kontaktoval vdovec po Ivetě Bartošové Josef Rychtář. "Dádo, Felix není normální. A ty novinářský svině si nedají pokoj. Snaží se vás dohnat jako Ivetku na samé dno!" měl jí údajně napsat do zpráv.

Magazín také tvrdí, že jí měl například radit, jak vyváznout se zachovat ve chvíli, kdy havarovala a odmítla dechovou zkoušku na alkohol. "Pokud si vás pozvou ke správnímu úřadu, tvrďte, že vám bylo zle z horka a od rána jste zvracela. Proto jste odmítla dechovou zkoušku," napsal údajně.

Tím to ale neskončilo. "Nechápu Felixe. Vůbec vám není oporou. Žije si svůj život, namísto aby vám byl oporou a odčinil to, co udělal," měl také podle magazínu Rychtář napsat.

Sama Patrasová podle magazínu ale tvrdí, že Rychtáře nezná a nikdy ho neviděla. Jeho zprávám prý nerozumí odmítá srovnávání s Ivetou Bartošovou. O poznání zajímavější je reakce Rychtáře, který tvrdí, že Dádu vlastně vůbec nekontaktoval.

"Podívejte se, já jsem paní Patrasovou nekontaktoval," řekl magazínu. Pak ale dodal: "Napsali jsme si řadu zpráv už v době, kdy byl pan Slováček s paní Gelemovou. Když jsem teď četl tisk, naše komunikace se vyvíjela v tom smyslu, aby náhodou neudělala nějakou nepředvídatelnou věc, jakou udělala Ivetka - moje žena. Dáda byla totálně psychicky na dně, takže jsme si vyměňovali pár SMS zpráv."

Témata: Dagmar Patrasová Josef Rychtář