Smutné loučení Leichtové! S herectvím končí! Proč?

Leichtová, Kristýna 8

Autor: Lelková, stars24.cz

6. června 2018 17:21

Herečka Kristýna Leichtová (32), známá ze seriálů Comeback a Ohnivý kuře. Prozradila, že se chystá na čas odložit svou profesi. Nedávno se rozloučila v divadle a na televizních obrazovkách ji už také moc neuvidíme. Její hlavní role matky, teprve nastane.

„Moje poslední představení na českých prknech v této sezóně a poslední herecké okamžiky, které řídí čistě moje ego," napsala Leichtová k fotce na sociální síti Instagram, kde je vyfocena spolu se svými kolegyněmi.

„A teď nabrat sílu a vzhůru do úplně nového dobrodružství!" Konstatovala herečka, která je již v osmém měsíci těhotenství a s velké břicho už jí v některých scénách dělalo problémy.

„Děkuji tolerantním kolegyním, které čekaly na narážku až se vydýchám, shovívavým divákům, že se mnou chvilku hráli hru na netěhotnou a samozřejmě Mirinkovi (Míra Nosek) za bravurně zvládnutý monolog (to sem si fakt málem učurla)," dodala Kristýna. Prvního potomka čeká s partnerem Vojtěchem Štěpánkem, který je šéfem činohry Národního divadla v Ostravě, kde teď bude herečka trávit většinu času.

Témata: Kristýna Leichtová těhotenství Ostrava