Erbová o válce s Řepkou: Bez prášků a pomoci psychiatra bych to nezvládla!

Vlaďka Erbová 12

Autor: Lelková, stars24.cz

6. června 2018 17:53

Válka mezi Vlaďkou Erbovou (36) a Tomášem Řepkou (44) vypukla až po rozvodu! Ještě před dvěma roky se v poklidu rozvedli, na všem se dohodli a určitě nikdo nečekal, že to vypukne v takovýto boj!

V rozhovoru pro Blesk TV Magazín se svěřila, že pořád nechápe, proč to zašlo až tak daleko. Ačkoliv syna Markuse Erbová miluje nadevše, a přeci jenom je pravda, že Řepka bude vždycky člověk, díky kterému je její syn na světě.

Co se ale týče výživného, o to už se stará soud. „Doposud jsem od našeho rozvodu obdržela zhruba devět tisíc korun. Předpokládám, že v rámci exekuce, kterou se neplacení alimentů řeší, ještě nějaká částka dorazí,“ přiznala Vlaďka v rozhovoru. K erotickým inzerátům, za kterými stojí Řepka, se také Erbová vyjádřila. „Nepřála bych asi nikomu podobnou situaci zažít. Člověk je bezmocný, zvláště na začátku, kdy jsem nebyla schopna si uvědomit, co a proč se to vlastně děje. Později jsem měla obavu přijmout jakýkoliv hovor z neznámého čísla nebo otevřít zprávu, zvláště v přítomnosti dětí nebo dalších lidí. Bylo to stresující.“ Prozradila Blesku.

Odborná pomoc byla podle Vlaďky, v jejím případě skoro nutností. Od psychiatrů dostala léky na spaní a naplánovanou terapii, kam dochází pravidelně každý týden. Ale těžké to je i pro děti Erbové, respektive pro starší Viktorku, která už vše vnímá, ale také pro mladšího Markuse.

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka