Léčebna Zounarovi prospěla? Alkoholu se už ani nedotkne, navíc dostal druhou šanci v práci!

Martin Zounar na poslední klapce seriálu Vyprávěj

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. června 2018 11:29

Herec Martin Zounar v uplynulých měsících neprožíval právě nejklidnější období. I on, stejně jako řada hereckých kolegů, musel bojovat s démonem jménem alkohol. Teď ale dostal druhou šanci!

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 nedávno dobrovolně nastoupila do psychiatrické léčebny. Podle něj jej tam přivedl nejen alkohol, ale také stres a přemíra práce.

„Ono je známo, že jsem takový kvartální... Prostě že se občas napiju, ale není to tak, že bych v něčem jel. Jsou tady různé programy – nejenom na tři měsíce, ale také na týden, čtrnáct dní nebo i tři týdny, které jsem využil,“ přiznal nedávno deníku Aha! Zounar.

Jak se zdá, odpočinek mu pomohl. „Jsem spokojený a snažím se, aby vše bylo tak, jak má být. Uvědomil jsem si pár věcí a chci fungovat v klidu, ne aby mi život proplouval mezi prsty," řekl po pobytu v léčebně pro Sedmičku herec.

Po mnoha letech si navíc musel dát pauzu v divadelní společnosti Háta. „Nikdo Martina nevyhodil. Jen jsem mu řekla, že takhle fungovat nemůže, a až se dá zase do pořádku, má u nás dveře otevřené," přiznala před časem principálka souboru Olga Želenská .

Zounar už teď prý ví, že udělal chybu, ale zároveň si uvědomil, kde byl problém. „Bylo to více než dvacet představení v měsíci, neustálé cestování, stres. To se na člověku podepíše," vysvětlil.

I proto se rozhodl výrazně zvolnit. Nechal si jen pár představení v Praze a televizní seriál. Alkoholu se teď navíc úplně vyhýbá. I díky tomu dostal druhou šanci a mohl se vrátiti do chystaného představení Dva nahatý chlapi, z něhož před rokem narychlo odešel.

Témata: Martin Zounar