Druhá žena miliardáře Janečka porodila doma ve vaně! Holčička přišla na svět ve vaku z blan!

Miliardář Karel Janeček

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. června 2018 9:51 | Aktualizováno: 4. června 2018 22:08

Karel Janeček se pochlubil dalším přírůstkem do své rodiny. Jeho milenka Lilia Khousnoutdinova mu porodila dcerku, která dostala jméno Isabella! Celá rodinka teď září štěstím!

Isabella se narodila o víkendu a šťastní rodiče se ihned pochlubili na sociálních sítích. „Jsem naduvěřitelně šťastný, že přišla na svět princezna Isabelka. Děkuji Lilii, která úžasným způsobem rodila doma, dokonce do vany namísto připraveného bazénku,“ popisoval na facebooku miliardář a matematik Karel Janeček.

„Když jsem maličkou jako první držel v rukou, byla ve vaku blan jako kosmonaut, což je něco naprosto výjimečného, přibližně jeden z osmdesáti tisíc. Čarovná Isabelko, přeji Ti a věřím, že budeš mít krásný a svobodný život plný poznání a dobrodružství v budoucím světě štěstí a lásky,“ dodal novopečený tatínek.

O zážitky z porodu se podělila i Lilia. „Isabella vstoupila do našeho života tím nejněžnějším způsobem  - doma ve vaně (perfektně nachystaný bazének zůstal prázdný), téměř bez bolesti (přesvědčila mne, že porod může být naprosto jemný), v neporušeném vaku blan," popsala.

Janeček byl jako správný partner Lilii oporou. „Chycena prvně do pevných rukou svého otce, který byl mou skvělou oporou, vůbec neplakala, a každým dnem mne přesvědčuje o tom, že láska má mnoho dalších vrstev, které teprve poznávám." dodala Lilia.

Jeho první manželka se jmenovala Michaela. V květnu 2015 se podruhé oženil, jeho manželkou je Mariem Mhadhbi, matematička tuniského původu. S ní má dvouletého syna Karla Yanise Noura. Z dřívějšího vztahu má dvě dcery. Miliardář se ale netají tím, že uznává mnohoženství. Vedle své druhé manželky udržuje vztah s právě s Lilií, s níž v létě 2017 uzavřel buddhistický sňatek.

Témata: Karel Janeček Lilia Khousnoutdinova