Libor Bouček: Nepříjemné poprvé! Dům mu vyplavil rozvodněný potok

Libor Bouček 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. června 2022 15:10

Bouřky ve středu a v noci na čtvrtek opět udeřily, především v Čechách. Jejich obětí se tentokrát stal i Libor Bouček, do jehož domu pronikl rozbouřený potok. Moderátor to dokumentoval fotkami i slovy na sociální síti.

"Všechno je jednou poprvé. I centimetry vody v domě, i vlastní neschopnost zastavit přítok (respektive potok, kterýmu jsme najednou stáli v cestě), i první volání na linku 150," spustil Bouček na instagramu. "Příroda je mocná, silnější než my, a voda je živel," konstatoval s tím, že o této frázi po poslední zkušenosti smýšlí jinak. 

Zároveň poděkoval dobrovolným hasičům za přítomnost, pohotovost, laskavost, porozumění a podporu. "Viděl jsem v praxi to, co jsem tolikrát deklaroval, když jsem měl možnost provázet společenskými událostmi Sdružení hasičů," podotkl. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Libor Bouček (@liborboucek)

Nevynechal také poděkování sousedům, kteří klidně mohli spát, ale přišli pomáhat. "A nejvíc děkuju (manželce) Gabriele za to, že vše zvládáme v harmonii a lásce, kterou neporazí ani potok pramenící v šatně, s malou vlnkou v koupelně, a měnící se v říčku na konci technické místnosti," napsal moderátor.

Bouček dodal, že musel pochopitelně také přehodnotit plány na dnešek. "Chtěl jsem dnes psát, vysílat, chystat si Vary, dodělávat červnové resty a k tomu být součástí Albertova světa ve hře a lumpačení. Jdu si ale půjčit vysavač na vodu, sehnat vysoušeče a rekapitulovat, co se stalo. A Albert? Bude trošku víc s Prasátkem Peppou," uzavřel celou nepříjemnost. 

Témata: Libor Bouček Bouřky Povodně