Populární český raper oznámil rozchod s manželkou po 18 letech! A nový vztah se zpěvačkou Lenny

Marpo (zpěvák) 10

Autor: Lelková, stars24.cz

3. června 2018 22:53

Dcera Lenky Filipové, uměleckým jménem Lenny, se vždy vyhýbala otázkám směrovaným na její intimní život. Ke vztahu s hudebníkem Ondřejem Fiedlerem se nevyjádřila vůbec!

Proto její hudební kolega Otakar Petřina-Marpo všechny překvapil, když na sociální síti oznámil, že tvoří pár! Toto oznámení zveřejnil na svém instagramovém profilu, a logicky k tomu dodal, že se rozešel s dlouholetou partnerkou, s níž má dvě děti.

„Chtěl bych vám oznámit jednu věc. Vždycky jsem s vámi mluvil na rovinu a férově. Je to moje soukromá věc a dost bolestivá. Procházím velmi náročným obdobím a po 18 letech se rozcházím se svojí ženou. Nadále si jí vážím a vychováváme spolu 2 nádherný děti, který nade vše milujeme,“ svěřil se Otakar na Instagramu.

Vzápětí dodal: „Rád bych Vám chtěl oznámit, že jsem potkal Lenku (@lennyfilipova), se kterou teď tvořím pár. Byl bych rád, kdybyste respektovali moje soukromí, víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Díky,“ uvedl věci na pravou míru. Zpěvačka Lenny se zatím k této novince na svém profilu nevyjádřila. S Marpem sesešla i po pracovní stránce, minulý roky si ji dokonce raper přizval na natáčení songu Kruh.

Témata: zpěvačka Lenny Marpo (zpěvák)