Dejdar zesměšnil Daru Rolins před celým národem

Martin Dejdar 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. června 2018 16:17 | Aktualizováno: 4. června 2018 22:32

Od rozchodu Dary Rolins a rappera Patrika Vrbovského alias Rytmuse uplynulo už několik týdnů a ani jeden z nich vůči tomu druhému necítí žádnou zášť. Dara dokonce přiznala, že jsou oba stále přátelé a jejich rozchod proběhl v poklidu. Přesto si někteří neodpustí narážky na uzavřený vztah. Od Martina Dejdara bychom to ale nečekali!

Martin Dejdar moderoval sobotní finále České miss a kromě jiného v něm vystoupila právě i zpěvačka Dara Rolins. Její vystoupení bylo živé a poutavé, kdo by ale čekal podobný komentář od Dejdara, ten by se spletl.

Těžko říct, jestli chtěl zpěvačku jen pochválit a učinil tak velmi nešťastně, nebo ji chtěl cíleně zesměšnit. Každopádně po jejím vystoupení pronesl, že Dara má "stále rytmus v těle". Následně to ale mezi diváky pěkně zašumělo.

Ať už ho k jeho komentáři vedlo cokoliv, Daru tím nerozhází. Sama už dříve uvedla, jak to mezi sebou nyní s Rytmusem mají. Nikdy prý nepřestali být nejlepšími přáteli, důvěrníky, a dvojicí, která se spolu radí a řeší právě díky stejné profesi i řadu pracovních otázek a rozhodnutí.

"Šlo jen o to, přiznat si nahlas že oba chceme od vztahu více. A to je všechno. Celý příběh a pravda o našem rozchodu. Ty roky spolu prožité jsou navíc důkazním materiálem toho, že nešlo o náhodu ani divadlo. O to víc jsme si vždy cenili vaší podpory a po celou dobu často projevovanou, nefalšovanou radost ze samotné existence našeho vztahu," uvedla dříve na sociálních sítích.

Sama také už dříve přiznala, že jejich vztah boural bariéry hudební i rasové a spolehlivě přitahoval pozornost fanoušků i hejtrů. "Myslím, že nebudu úplně trapná, když řeknu, že hledat podobný ekvivalent k této dvojici bude na českém i slovenském šoubizovém nebi v podstatě nemožné :))" přiznala.

Témata: Martin Dejdar Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)