Helena Vondráčková slaví 75: S fanoušky to oslavila již s předstihem!

Reprezentační ples prezidenta ČR (1.2.2019): Nechyběla ani Helena Vondráčková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. června 2022 8:40

Půlkulaté jubileum dnes slaví Helena Vondráčková, nejvíce dárků a přání tedy pochopitelně přijme v následujících hodinách. Mnozí fanoušci jí ale odměnili osobně už s předstihem.

Vondráčková dnes slaví 75. narozeniny, narodila se 24. června 1947. Mohla by si tedy již užívat důchodu, ale už při letmém pohledu na ni je zřejmé, že je nadále aktivní a koncertuje i v těchto dnech.

O uplynulém víkendu, konkrétně v sobotu, vystoupila v pražské Lucerně a fanoušci, kteří tam dorazili, pochopitelně měli na mysli, že za pár dní oslaví narozeniny. Popová hvězda se tak dočkala nejen velkých ovací, ale také záplavy květin.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Helena Vondráčková ® (@helenavondrackovacz)

"Miluji květiny a po sobotní oslavě v Lucerně mám jimi přímo zaplavený obývák. Moc děkuji," vzkázala prostřednictvím instagramu, kde se také vyjádřila k samotnému koncertu. Na něm měla hvězdné hosty, na pódiu se s ní objevili Monika Absolonová či Bohuš Matuš.

"Chtěla bych vám všem poděkovat a říct, že jsem ještě nestihla vstřebat všechny sobotní momenty z Lucerny. Byli jste vážně skvělí! Moc jsem si to užila a těším se, že se v Lucerně uvidíme zase před Vánoci," vzkázala legendární zpěvačka. 

Témata: Helena Vondráčková