Koncert na počest Karla Gotta: Údajně půjde do televize a VIP hosté dostanou bonus!

Karel Gott 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. června 2022 15:36 | Aktualizováno: 19. června 2022 21:43

V pražské O2 areně se v neděli a v pondělí konají vzpomínkové koncerty Pocta Karlu Gottovi, na kterých vystoupí hvězdy české a slovenské populární hudby. Kdo se na žádný z koncertů nedostal ale nemusí zoufat, záznam by totiž měla odvysílat i Česká televize!

Účast na koncertu přislíbili dvacetinásobná vítězka ankety Český slavík Lucie Bílá, aktuální držitel Českého slavíka Marek Ztracený, Monika Absolonová, Monika Bagárová, Václav Noid Bárta, Bára Basiková, Petr Bende, Ondřej Brzobohatý, Eva Burešová, Ilona Csáková, Dasha, Michal David, Petra Janů, Petr Kolář, Richard Krajčo, Olga Lounová, Leona Machálková, Leoš Mareš, Štefan Margita, Tereza Mašková, Bohuš Matuš, Adam Mišík, Jitka Molavcová, Dara Rolins, Ondřej Ruml, Felix Slováček, Jan Smigmator, Jiří Suchý, Eva Urbanová, Josef Vágner, Jitka Zelenková a další.

Vystupující doprovodí kapelník Pavel Větrovec a jeho Band a Epoque Orchestra. Speciálním hostem bude herečka Jiřina Bohdalová a večerem provede moderátor Libor Bouček. Oba večery zazní desítky písní z Gottova repertoáru včetně hitů Lady Carneval, Jdi za štěstím, Trezor, Co sudičky přály nám nebo Srdce nehasnou.

Podobu akce, několikrát odkládané z důvodu proticovidových opatření, určil za svého života sám Gott. Kdo se na ni ale nedostal, nemusí podle magazínu Sedmička zoufat. Koncert by se totiž měl objevit i na České televizi!

"Gottová se totiž pojistila a oba koncerty "prodala" České televizi, která záznam plánuje vysílat na Silvestra," uvedl magazín a dodal, že "koncert věnovaný manželovi jí vydělá balík".

Podle magazínu Gottové záleží na tom, aby záběry pro Českou televizi vypadaly dobře, a proto celebrity osobně zve na koncert. VIP hostům má také nabízet utajenou večeři formou rautu před začátkem akce v restauraci.

"Po hodině a čtyřiceti minutách koncertu je naplánovaná pauza, během níž zase bude pro hvězdné hosty připraveno občerstvení v restauraci Lokomotivka," píše dále magazín.

Témata: Karel Gott