Dara Rolins o vztahu Pavlem Nedvědem: Česká je životní změna!

Dara Rolins 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. června 2022 18:23

Dara Rolins tvoří už nějakou dobu pár s Pavlem Nedvědem. Jejich vztah sice kvůli pracovní vytíženosti obou musí doznat jistých kompromisů, přesto by se už brzy mohl posunout do nové úrovně. Oba spolu totiž chtějí bydlet!

"Jak je už mým dobrým zvykem, léto bude pracovní i odpočinkové. Čeká mě několik vystoupení, ale pravda je, že si chceme ten čas volna, který konečně nastal i u mého přítele Pavla, užít," řekla serveru Nový čas.

Dodala, že za normálních okolností je dost náročné najít pár dní, kdy nemají žádné povinnosti. "Nyní má Pavel to opravdové volno až do poloviny srpna, proto se s Laurou chceme přizpůsobit jeho režimu, abychom mohli být spolu všichni tři," podotkla.

S fotbalistou pak chtějí jet někam i sami dva, zřejmě prý do nějaké evropské destinace. "Možná to bude Itálie nebo Španělsko, ještě uvidíme. Asi se rozhodneme spontánně, už teď se těšíme na to, jak budeme vybírat destinaci, i na společné odpočívání a lenošení," svěřila se.

Prozradila také, že často pendluje mezi Prahou a Turínem, usadit se ale nikde neplánuje. "Být pořád v pohybu je mi blízké a nijak zvlášť mě to neomezuje. Je to přirozený vývoj života i věcí. Vůbec mi nevadí, když musím kvůli Pavlovi rušit některé pracovní povinnosti a omezit je na tak nutné minimum, abych stále cítila, že dělám to, co mě baví," prozradila.

Dodala, že poprvé v životě má pocit, že si chce víc užít vztah bez potřeby starat se o všechno jenom sama. Nepopřela ale, že by se to mohlo brzy změnit. Oba totiž uvažují nad společným bydlením.

"Nad společným bydlením rozhodně uvažujeme a už to také realizujeme, ale všechno ostatní si chceme nechat pro sebe. Rozhodli jsme se, že to chceme udělat, protože děti už spolu mít nebudeme, tak alespoň naše domy budou našimi „miminky“," dodala.

Témata: Dara Rolins Pavel Nedvěd