Eva Burešová dojemně o Přemku Forejtovi: Teď ho obdivuji ještě více!

Eva Burešová a Přemek Forejt. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. června 2022 8:38

Eva Burešová je už nějaký čas těhotná a těší se na prvního společného potomka s Přemkem Forejtem. Právě na jeho adresu se o uplynulém víkendu obsáhle rozepsala. Čím ji překvapil tentokrát?

Burešová prozradila, že společně s partnerem natáčeli videoklip k písni Žena z oceli. V té souvislosti poznamenala, že na něm velice obdivuje, že rád zkouší nové věci, beze strachu nebo studu. "To je něco, co se od něj ráda učím," svěřila se na instagramu.

"Natočila jsem už hromadu věcí a scén, ale stejně jsem dnes koukala s neskrývaným obdivem na svého partnera, který se před kamerou pohyboval jako obrovský profík, jako někdo, kdo vypadal, že vše, co dnes dělal, tolik náročných scén, dělal poněkolikáté v životě a s naprostou lehkostí," pokračovala herečka a zpěvačka.

Forejt pochopitelně ví, jaké to je mít kolem sebe kamery, protože dělá porotce v televizní kuchařské show MasterChef. Tohle bylo ale přece jen něco jiného.

"Měla jsem pocit, že to já jsem ta, která je na place před kamerou poprvé.Obdivuji ho denně a po dnešku ještě více. Bylo to neskutečné a vy se opravdu máte na co těšit," vzkázala Burešová fanouškům. 

Témata: Eva Burešová Přemek Forejt