Hana Mašlíková o pokračování kulturistické kariéry: Hrozí rozvod?!

Hana Reinders Mašlíková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. června 2022 20:35

Hana Mašlíková před časem zaznamenala velký úspěch v kulturistické soutěži, takže by v této kariéře bezpochyby mohla pokračovat. Ona už má ale o své budoucnosti jasno.

Mašlíková připustila, že otázku na pokračování své kulturistické kariéry dostává prakticky každý den. Rozhodla se na ni proto odpovědět v obsáhlém instagramovém příspěvku. 

Někdejší modelka zopakovala, že účast v soutěži byla výzvou k jejím 40. narozeninám. "Všichni víte, neměla jsem v úmyslu pokračovat, protože ten půl rok přípravy byl opravdu náročný a má rodina tím byla taky dost zatížená a omezená," uvedla. 

"Přiznám se, že jsem nečekala, že se mi na první soutěž, bez jakýchkoli předchozích zkušeností, vedle zkušených mistryň světa, podaří udělat 'celkem dobrá forma'. Takhle, ono to nečekalo na začátku hodně lidí a taky mi to nepřálo hodně lidí," poznamenala.

"Nebudu vám lhát, kdyby bylo na mně, možná bych si ještě nějaké závody střihla, ale to by manžel nesměl nevyhrožovat rozvodem. Ale pravda je taková, že jsem došla do cíle, svou výzvu jsem splnila a teď si chci užívat opět neomezeně svůj život," uzavřela Mašlíková tuto kapitolu. 

Témata: Hana Reinders Mašlíková