Eva Burešová v ZOO údajně úplně končí! Kdo ji nahradí?

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. června 2022 21:42

Populární herečka Eva Burešová je jednou z hlavních hvězd seriálu ZOO. Už je známo, že kvůli těhotenství měla natáčení přerušit, podle nových informací v něm ale končí úplně.

Herečka Eva Burešová se podle magazínu Sedmička rozhodla v seriálu skončit. Původně měla sice mít pouze natáčecí pauzu kvůli těhotenství, nyní se ale zdá, že už se na televizní obrazovky dvakrát týdně nevrátí.

"Prý už to nezvládá. Argumentovala tím, že jí roste těhotenské bříško a už toho má moc," tvrdí zdroj magazínu, který dodal, že herečka měla přitom poměrně benevolentní postavení. Mohla si totiž vybrat svého hereckého partnera.

Nyní ale prý požádala tvůrce seriálu, aby jí škrtli úplně. Přitom právě Burešová je jednou z předních postav a dějová linka naznačuje, že se diváci rozhodně měli na co těšit.

Otázkou tak zůstává, kdo ji nahradí. ZOO má sice i druhou hlavní ženskou postavu, postavit seriál pouze na ní ale není zcela proveditelné. "Ze seriálu Evu úplně vyškrtli. Místo ní nyní chtějí udělat hlavní hvězdu Zoo z nadějné herečky, která v seriálu už hraje. Tou je Michaela Pecháčková," tvrdí server.

Témata: Eva Burešová