Přiznání Václava Postráneckého (74): Boj s vážnou nemocí. Čelím tomu!

Václav Postránecký 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. června 2018 14:55 | Aktualizováno: 1. června 2018 19:58

Herec a moderátor Václav Postránecký si své soukromí pečlivé hlídá, tentokrát se však rozhodl promluvit o svém zdraví. Právě totiž prožívá jednu z nejtěžších chvílí svého života!

Postránecký se se svými problémy svěřil v dojemném dopise, který má server Stars24 k dispozici. „Vážení a milí. V životě každého z nás nastávají různé momenty a různá období. V tom svém právě prožívám zásadní etapu, kdy se snažím vrátit své tělo za pomoci týmu lékařů do obvyklé kondice. Je však jen na mně, abych se k celé věci postavil statečně a čelil tomu beze strachu, jak nejlépe dokážu,“ vzkazuje herec.

Herec ale dává jasně najevo, že i přes zdravotní problémy zůstává optimistou. „Současnou situaci beru jako novou výzvu a příležitost. Nechci se skrývat ani stranit veřejného zájmu, ale věřím, že pochopíte, že nové síly chci nabírat zejména v soukromí a se svými nejbližšími. V některých situacích jsou další slova zbytečná a rozebírání detailů nežádoucí,“ říká také hvězda řady filmů a seriálů.

Rozhodně to ale neznamená, že by přestal pracovat. „Nadále však aktivně pracuji, na Primě pokračuji v natáčení Receptáře Prima nápadů a nového seriálu, jehož detaily se včas dozvíte, a už teď se těším na jeho vysílání,“ prozradil.

Přesto by prý ocenil, kdyby lidé respektovali jeho soukromí. „Velmi si vážím vaší podpory, a zároveň prosím o respektování mého soukromí a uvítám, když v nejbližší době bude mediální zájem o moji osobu omezen na minimum. Děkuji za pochopení a těším se brzy na shledanou,“ vzkázal svým fanouškům.

Postránecký před měsícem podstoupil operaci břicha a musel skončit se svým angažmá v Národním divadle. Poté, co se zotavil, se ale na divadelní prkna opět vrátil. My držíme palce, ať se se svou nemocí herec popere co nejdříve!

Témata: Václav Postránecký