Bývalá Miss ČR Jana Doležalová se ukázala v bikinách: Jak teď vypadá její postava?

Jana Doleželová (žena Karla Janečka) 5

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

9. června 2022 17:43

Jana Doležalová je vítězkou Miss ČR 2004, od té doby uběhla už nějaká ta doba, ale modelka stále i ve čtyřiceti letech vypadá skvěle.

Doležalová zahájila léto se svojí dcerou u moře v Dubrovníku, který patří mezi její oblíbené destinace. Na instagram zveřejnila fotku v bikinách, která z každé dovolené nesmí chybět. Pod příspěvek napsala: „Když je na pláži pohoda."

Aby si držela dobrou figuru, tak hodně sportuje, v zimě hodně lyžuje a v létě zase jezdí na kole, také se ráda zúčastňuje různých běžeckých závodů a podobných akcí. Na poslední běh, který se konal těsně po skončení její dovolené, vzala i svoji dceru Verunku. Pod jeden příspěvek ze závodu napsala: „Verunka běžela dětský závod na 500m. Já účastnila závodu na 4km a doběhla jsem 4. v dámské kategorii , ze 109 soutěžících. Máme mnoho krásných fotek z této akce, která je ideální pro všechny, kteří mají rádi sport a přírodu. 

Jana Doležalová není jenom modelka, její hlavní profese je lékárnice, kterou také studovala a získala titul doktor farmacie. 

Témata: Jana Doleželová (žena Karla Janečka)