Josef Abrhám (†82) a nová odhalení! Co se dělo poslední měsíce jeho života?

Josef Abrhám 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. června 2022 16:47 | Aktualizováno: 8. června 2022 18:06

Na posledním rozloučení s hercem Josefem Abrhámem vyšlo najevo několik věcí, které o oblíbeném herci a jeho zesnulé manželce Libuši Šafránkové nikdo nevěděl!

Kněz Jakub František Sadílek při proslovu před rakví zesnulého herce zavzpomínal na události, které nastaly dlouho před Abrhámovou smrtí. Podle nich jeho úmrtí nebylo nečekané.

"Asi před rokem a půl mi zavolal syn Josef, že táta asi odchází a jestli bych mu nemohl přijet pomoci se smířením s koncem života. Doběhl jsem k autu, ale měl jsem píchlou pneumatiku, tak jsem ji musel rychle vyměnit a vyrazil jsem," popisoval podle Primy kněz.

"Už se nemohl hýbat, ležel na posteli a vypadalo to, že je v terminálním stavu, kdy odchází," doplnil. Podle serveru tak ještě za života Šafránkové nemohli oba sdílet společnou domácnost a herec pobýval u syna.

"Tehdy byl na tom hodně špatně, už ani nevnímal. Nakonec se na mě hluboce zadíval a usmál se. Od té chvíle se jeho zdravotní stav až zázračně zlepšil a začal dokonce i mluvit," řekl kněz.

Herečka sama trpěla zdravotními problémy a o manžela se starat nemohla. Kněz proto synovi Josefovi poděkoval za to, jak se o svého tatínka staral.

Témata: Libuše Šafránková Josef Abrhám