Peklo v rádiu? Mareš s Hezuckým si "protahovali komíny" v ranní show!

Leoš Mareš

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. června 2018 10:52

Pokud jste někdy měli dojem, že rádio je vhodné pro celou rodinu, pak vás rychle vyvedeme z omylu. To, co předvedli Leoš Mareš a Patrik Hezucký ve své ranní show, byste dětem rozhodně nepustili!

Pokud ráno v autě posloucháte Evropu 2 a vozíte své děti, možná neděláte dobře. Jak se totiž ukazuje, tamní moderátorské duo se neštítí ničeho. Ani věcí, které by měly jít do éteru až po 22 hodině.

Vše přitom začalo vcelku nevinně. Ve čtvrteční Ranní show rádia Evropa 2 Hezucký s Marešem řešili, jak se lidé nestarají o své komíny. Asociace a dvojsmysly vzaly za své a debata se rychle stočila k erotickým narážkám.

To byl ale pouze začátek. Následně totiž zazněla "legendární" scénka opraváře komínů Helmuta, který zazvonil na dveře osamocené ženě, která zrovna vylezla ze sprchy. Jak příběh pokračuje, věříme, nemusíme dodávat.

Záznam samozřejmě moderátoři pustili celý, včetně všech pazvuků a hekání, které k tomu patří. Na to, kolik je hodin a kdo vše to může slyšet, nikdo nebral ohledy.

Rádio se ale nedomnívá, že by se Mareš s Hezuckým dopustili jakéhokoliv přešlapu. "Vstup, o kterém mluvíte a ve kterém neproběhla žádná vulgarita, nadávka či cokoliv jiného, nepovažujeme za závadný a stojíme za naším týmem Ranní show," řekla serveru Express mluvčí rádia Zuzana Nevoralová.

Upozornila také, že rádio v žádném případě není rodinnou záležitostí. "Evropa 2 se nikdy neprofilovala jako rodinné rádio, ale jako rádio pro mladé. Tito posluchači, dle našich informací, poslouchají Evropu 2 proto, že je to zábavné, vtipné a spontánní rádio, stejně jako jeho moderátoři," uvedla dále.

O tom, jak moc v pořádku celý výstup byl, si každý udělá obrázek sám. My jen doufáme, že děti, které jej slyšely, nebudou mít v tomto případě touhu opakovat a předvádět vše, co slyší. 

Témata: Leoš Mareš Patrik Hezucký rádio