Hana Zagorová v nemocnici! Štefan Margita prozradil, co se u nich doma děje!

Hana Zagorová 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. června 2022 17:33

Zpěvačka Hana Zagorová byla před několika dny hospitalizována v nemocnici. Štefan Margita, který kvůli zdravotnímu stavu své ženy podobně jako ona ruší svůj program, nyní prozradil, co se děje.

Hana Zagorová byla před několika dny odvezena do nemocnice poté, co upadla do bezvědomí. Štefan Margita jí zavolal záchranku a následně zrušil svůj program, například účinkování v opeře Káťa Kabanová v Národním divadle, aby se jí mohl věnovat.

Nyní prozradil, co se vlastně stalo a jak na tom zpěvačka je. "Ještě ve čtvrtek minulý týden jsme byli na obědě. Byla na kontrole, to taky dopadlo dobře. V sobotu jsme snídali a udělalo se jí špatně, začala zvracet a pak se ten stav zhoršoval," popisuje pro Showtime.

"Začala kolabovat a tak jsem okamžitě volal záchranku. Záchranáři tady byli do dvou minut a okamžitě ji odvezli do nemocnice," dodal a vysvětlil, že dřívější kolapsy zpěvačky způsobil zápalový syndrom.

"Když přijela záchranka, tak zjistili, že měla horečku 38 stupňů. Odebrali jí krev a zjišťovali, co se děje. Našli jí v těle silný zápalový syndrom, takže nasadili ihned antibiotika," uvedl.

Pár by v pondělí 6. června oslavil 30 výročí, na velkou párty to ale jen tak nevypadá. "Doufali jsme, že to oslavíme doma, ale oslavíme to spíš později, až Hanku pustí," dodal, čímž naznačil, že zpěvačka je stále ještě pod dohledem lékařů v nemocnici.

Kolem populárního českého páru je v poslední době živo právě kvůli neustálému rušení koncertů. Podle mediálního magnáta Jaromíra Soukupa za tím ale nestojí jen zdraví Zagorové, nýbrž i vztahové problémy.

Nutno podotknout, že nic takového se nepotvrdilo a podobné spekulace se objevují poměrně často. Jediné, co je v tuto chvíli známo, je zdravotní stav zpěvačky, který není zrovna ideální.

Témata: Hana Zagorová štefan margita