Lenny o sobě po covidu dává opět vědět! Mění styl!

zpěvačka Lenny 3

Autor: ČTK, stars24.cz

2. června 2022 21:27

Zpěvačka a skladatelka Lenny se chce novými písněmi vrátit do teenagerského období, kdy poslouchala nahrávky Linkin Park, Avril Lavigne nebo Pink.

Její nové album, kterému bude na konci týdne předcházet píseň s videoklipem live. laugh. cry, bude proto rockovější než předchozí dvě desky.

Album vyjde po létě a podle zpěvačky už je skoro pohromadě a strašně se na něj těší. Lenny, která studovala konzervatoř v Londýně zaměřenou na moderní muziku, není pouze zpěvačkou. Na svých deskách se podílí i autorsky.

Chystané album bude opět v angličtině. Objeví se na něm i skladba Lithium vzniklá za pomoci známého amerického producenta a rapera Mika Shinody a píseň Overdosed, na které Lenny spolupracovala s britským producentem Danem Lancasterem. Vedle zahraničních spolupracovníků se Lenny na novince vrací k domácím producentům Marcelovi Procházkovi a Ondřeji Fiedlerovi.

Některé nové písně z chystaného alba již mohou slyšet návštěvníci koncertů Lenny, kterých bude mít zpěvačka se svoji skupinou během léta velké množství. Po vystoupeních na studentských majálesech se mimo jiné představí 25. června na festivalu Metronome Prague nebo 12. srpna na jedné z největších evropských hudebních akcí, Sziget festivalu v Budapešti.

Témata: zpěvačka Lenny