Kamila Nývltová se pochlubila svým tělem po svém zranění: Jak vypadá po pár týdnech bez cvičení?

Kamila Nývltová 2

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

31. května 2022 14:52 | Aktualizováno: 31. května 2022 20:14

Je to už pár týdnů co si Kamila Nývltová vyvrtla kotník a musela. Od té doby nemohla vůbec cvičit a stále ho nemá úplně v pořádku. I tak se na instagramu pochlubila fotografií ve spodním prádle.

Zpěvačka musela teď na 6 týdnů vynechat různé zátěžové aktivity, takže i cvičení. Není to pro ni jednoduché období, ale zvládá ho dobře, na instagramu se dokonce pochlubila svým tělem ve spodním prádle, u které se vyjádřila k její aktuální situaci a jak to vše zvládá.

„6 týdnů bez cvičení? Miluju svoje tělo a děkuju mu za to, že opravdu funguje, když mu dáme to co potřebuje, nebo alespoň se o to snažíme, tak nám to vrátí. Nastolila jsem si stravu, pitný režim, omezila sladké a to je asi tak všechno, piju hodně proteinu a tyčky se slaným karamelem. A krom toho chodím teď opravdu 3x týdně na ošetření a taky na ruční lymfatickou masáž. Nic víc stejně dělat nemohu, protože moje noha opravdu není stále v pořádku. Plno věcí se nám děje za nějakým účelem a to že jsem spadla, tak to se mělo stát, měla jsem zpomalit a hlavně si uvědomit to, že i když nebudu někdy jak blázen, běhat každý den a nebudu ve fitku, tak se prostě nic nestane, ba naopak. Jo a nemám ani gram svalu pryč," napsala.

Témata: Kamila Nývltová