Hana Zagorová: Zase kolaps! Zpěvačka skončila v nemocnici

Hana Zagorová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. května 2022 8:38

Po zdravotní stránce se Haně Zagorové lepí smůla na paty. Nejprve se jí nevyhnul covid, pak si zlomila obratle. Na konci letošního května ji zase postihl náhlý kolaps. Jak na tom legendární zpěvačka aktuálně je?

Zagorová se v poslední době potýká se zdravotními problémy, svou profesi kvůli nim nemůže vykonávat naplno. Koncerty se ruší, pracuje alespoň na novém materiálu. I tento projekt se ale v těchto dnech zastavil.

Popová hvězda totiž musela být hospitalizována. Ještě při sobotní snídani tomu přitom nic nenasvědčovalo, poručila si prý kakao. "Potom se jí udělalo několikrát za sebou zle a raději si šla lehnout," uvedl pro deník Aha! její muž Štefan Margita. A když se pak snažila vstát, skončila dokonce v bezvědomí.

Operní pěvec poděkoval za rychlý zásah záchranné služby, která zpěvačku převezla do Ústavu hematologie a krevní transfuze. Tam zjistili, že problémem je především nedostatek minerálů. 

"Hanka je stabilizovaná a už si se mnou i povídá, to je dobré znamení," dodal Margita na otázku jejího aktuálního zdravotního stavu. 

Témata: Hana Zagorová štefan margita