Hana Zagorová a Štefan Margita: Problémy v ráji místo oslav výročí?!

Hana Zagorová a Štefan Margita už jsou zdraví. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2022 10:41

Hana Zagorová a Štefan Margita patří k nejstálejším páru v českém šoubyznyse a na první pohled se na tom nic nemění ani po 30 letech od začátku jejich manželství. Ačkoliv se čas od času objeví nějaké šílené spekulace.

Spekulace o údajném krachu manželství se nejprve objevily v českých médiích, konkrétně na webu deníku Aha!, který se odvolává na slova mediálního magnáta Jaromíra Soukupa. Zprávu pak převzal například i slovenský server cas.sk.

Podobné informace je však nutné brát s rezervou, není to ostatně poprvé. Objevují se totiž pravidelně téměř každý rok. Ani jedna polovina slavného hereckého páru neměla zapotřebí jakkoliv reagovat.

Margita a Zagorová mají letos výročí, do manželství totiž vstoupili v roce 1992. Pro slavnou popovou hvězdu už to tehdy byla druhá svatba, poprvé se provdala za tanečníka Vlastimila Harapese. 

Co naopak o aktuálním rozpoložení manželů víme bez debat, je fakt, že legendární zpěvačka se nemůže naplno věnovat profesi. Kvůli zdravotním problémům totiž už nějaký čas nekoncertuje, alespoň tedy pracuje na novém materiálu. 

Témata: Hana Zagorová štefan margita